Gulliksen matchvinner for Djurgården – Nguen med assist
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:22.14)
    Tobias Gulliksen scoret det avgjørende målet da Djurgården vant 3-1 borte mot Norrköping i Allsvenskan mandag kveld. Djurgården kniper dermed litt innpå serieleder Malmö, som har en luke på sju poeng på toppen av tabellen. Erik Botheim & co. har riktignok én kamp mer spilt. Tokmac Nguen assisterte Deniz Hümmet da han sendte Djurgården i ledelsen etter 13 minutter, før Gulliksen doblet ledelsen etter en time. Isak Sigurgeirsson reduserte for vertene tre minutter senere, før Besard Sabovic fastsatte resultatet for Stockholm-klubben. Scoringen var Gulliksens femte for Djurgården siden han gjorde overgang fra Bodø/Glimt i februar. 20-åringen har også notert seg for fem målgivende på sine 16 kamper i Sverige. Søndag tar Djurgården imot Värnamo på hjemmebane i den svenske hovedstaden. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941741
Gulliksen - matchvinner - Djurgården - avgjørende - Norrköping - Allsvenskan - serieleder - tabellen - Botheim - riktignok - assisterte - ledelsen - minutter - Sigurgeirsson - reduserte - vertene - Sabovic - fastsatte - resultatet - Stockholm - klubben - Scoringen - Gulliksens - overgang - februar - åringen - målgivende - Sverige - Värnamo - hjemmebane - svenske - hovedstaden -