EM-vinnerne knuste Sveits med ti mann i 70 minutter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. september 2024 KL:23.04)
    De spanske EM-heltene kom seg tilbake på seierssporet da de vant 4-1 borte over Sveits i nasjonsligaen søndag kveld. Seieren kom på tross av at de måtte klare seg med ti mann i over 70 minutter etter at Atletico Madrid-stopper Robin Le Normand ble utvist etter 20 minutter. Før det hadde riktignok Joselu og Fabián Ruiz sikret en 2-0-ledelse for sommerens EM-vinnere. Zeki Amdouni skapte spenning i kampen da han reduserte for Sveits fire minutter før pause, men det fikk lite å si da Ruiz og Ferrán Torres scoret to mål på tre minutter på tampen av oppgjøret. Spanjolene kom fra en skuffende 0-0-kamp borte mot Serbia torsdag. 12. oktober spiller de sin neste kamp hjemme mot Danmark, før også Serbia kommer på besøk tre dager senere. Spania vant sommerens fotball-EM i Tyskland, der de slo England 2-1 i finalen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 954580
vinnerne - minutter - spanske - heltene - tilbake - seierssporet - nasjonsligaen - Seieren - Atletico - stopper - Normand - riktignok - ledelse - sommerens - vinnere - Amdouni - spenning - reduserte - oppgjøret - Spanjolene - skuffende - torsdag - oktober - spiller - Danmark - fotball - Tyskland - England - finalen -