Liverpool snudde til seier etter grusom start: – De var bedre i dag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 17. september 2024 KL:22.59)
    Liverpool havnet under 0–1 etter tre minutter, men snudde kampen og vant 3–1 borte mot Milan på første dag av mesterligaen. Christian Pulisic ga Milan ledelsen allerede etter tre minutter. – Vi startet dårlig, vi var for sene overalt, kommenterer Virgil Van Dijk til TV 2. Men nevnte Van Dijk og Ibrahima Konate skulle snu det for gjestene. – De var bedre i dag. Vi fant ikke løsninger, og de gjorde det ekstremt vanskelig for oss, sier Pulisic til TV 2. Og vondt ble til verre i 2. omgang for Milan. Da måtte førstekeeper Mike Maignan forlate banen i tårer med skade. Han kolliderte med to spillere, og var helt knust da han ruslet av San Siro. Liverpools Dominik Szoboszlai fastsatte sluttresultatet til 3-1 med en scoring etter 67 minutter.

Ord sky bassert på artikkel: 956562
Liverpool - minutter - mesterligaen - Christian - Pulisic - ledelsen - allerede - startet - overalt - kommenterer - Ibrahima - gjestene - løsninger - ekstremt - vanskelig - førstekeeper - Maignan - forlate - kolliderte - spillere - Liverpools - Dominik - Szoboszlai - fastsatte - sluttresultatet - scoring -