Sørloth vant den «norske duellen» – snudde til seier i Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 19. september 2024 KL:23.00)
    Antonio Nusa startet torsdagens kamp mellom Atlético Madrid og RB Leipzig. Kampen var Nusas første fra start for Leipzig og han fikk se Benjamin Sesko heade gjestene fra Tyskland i ledelsen allerede etter fire minutter. Nusa var anonym gjennom store deler av den første omgangen og ble også byttet ut i pausen. Da hadde Antoine Griezmann utlignet til 1–1 og i den andre omgangen endte det til slutt med hjemmeseier. Alexander Sørloth kom inn til den siste halvtimen og i kampens 90. minutt kom avgjørelsen. José Giménez headet inn den avgjørende scoringen og sørget for at Sørloths spanske lag fikk de tre poengene.

Ord sky bassert på artikkel: 957081
Sørloth - duellen - Mesterligaen - Antonio - startet - torsdagens - Atlético - Leipzig - Benjamin - gjestene - Tyskland - ledelsen - allerede - minutter - gjennom - omgangen - Antoine - Griezmann - utlignet - hjemmeseier - Alexander - halvtimen - kampens - avgjørelsen - Giménez - avgjørende - scoringen - Sørloths - spanske - poengene -