Dobbelt hattrick i Toppserien – Lyn senket LSK
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:17.03)
    Anna Aahjem scoret hattrick i Lyns sterke 3-1-seier over LSK Kvinner lørdag, mens det ble tre mål også for Iris Omarsdottir da Stabæk slo Arna-Bjørnar 5-1. LSK Kvinner var favoritt til å ta seieren i lørdagens oppgjør mot Lyn. Likevel var det hjemmelaget som tok føringen i kampen da Aahjem fant veien til nettmaskene etter 33 minutter. Aahjem satte også sitt sjuende for sesongen da hun økte til 2-0 etter en time. Signe Holt Andersen skapte spenning med sin 1-2-redusering etter 77 minutter, men bare to minutter senere var Aahjem frampå igjen. Arna-Bjørnar har slitt i åpningen på årets sesong, men tok en overraskende 2-1-seier over regjerende mester Brann i forrige serierunde. I lørdagens bortekamp mot Stabæk kom de derimot ned på jorda igjen da Omarsdottir sendte to baller forbi Ida Norstrøm før pause. Melissa Bjånesøy økte til 3-0 i det 63. minutt, før Omarsdottir fullførte hattricket to minutter senere. Anja Rasmussen økte til 5-0 i det 67. minutt. Linnea Sælen scoret et trøstemål for gjestene mot slutten. Seieren sender Stabæk opp på femteplassen, mens Arna-Bjørnar forblir sist. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 829962
Dobbelt - hattrick - Toppserien - Kvinner - Omarsdottir - Bjørnar - favoritt - seieren - lørdagens - oppgjør - Likevel - hjemmelaget - føringen - nettmaskene - minutter - sjuende - sesongen - Andersen - spenning - redusering - åpningen - overraskende - regjerende - forrige - serierunde - bortekamp - derimot - Norstrøm - Melissa - Bjånesøy - fullførte - hattricket - Rasmussen - trøstemål - gjestene - slutten - Seieren - femteplassen - forblir -