Fossum-mål i viktig AaB-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:14.10)
    Iver Fossum scoret AaBs andre mål da de vant 4-0 hjemme mot Horsens i den danske superligaen. Seieren ga vertene nytt håp om å unngå nedrykk. Vertene kom best i gang da Younes Bakiz banket inn ledermålet åtte minutter før pause, før Fossum doblet AaBs ledelse ti minutter etter hvilen. Senere scoret Bakiz sitt andre for kampen, før Oliver Ross la på til 4-0 og sikret med det en trygg seier. AaB ligger likevel fortsatt på nedrykksplass i sluttspillet, men har nå bare ett poeng opp til Horsens på trygg plass. Det gjenstår fire ligakamper igjen av sesongen. Daniel Granli startet også kampen for AaB, mens Jonas Skulstad satt hele kampen på benken. Fossum har allerede uttalt at han er ferdig i Aalborg-klubben etter sesongen. Han har imidlertid ikke uttalt om han planlegger å vende tilbake til norsk fotball eller om han ser for seg en videre karriere i utlandet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 830175
Horsens - superligaen - Seieren - vertene - nedrykk - Vertene - ledermålet - minutter - ledelse - likevel - fortsatt - nedrykksplass - sluttspillet - gjenstår - ligakamper - sesongen - startet - Skulstad - allerede - Aalborg - klubben - imidlertid - planlegger - tilbake - fotball - karriere - utlandet -