Leeds slo tilbake etter straffebonanza – uavgjort mot Newcastle
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.46)
    Leeds kastet bort ledelsen ved å gi bort to straffespark, men kom sterkt tilbake og fikk 2-2 mot Newcastle i Premier League. Håpet om videre spill i ligaen lever. Med poenget har Leeds ett poeng opp til Everton på trygg plass, men sistnevnte har én kamp mindre spilt. Uansett vil kampen om å unngå nedrykk leve videre etter inneværende runde. Newcastle kjemper om mesterligaspill neste sesong, og med lørdagens uavgjortresultat har de fire poeng ned til Liverpool på femteplass med tre kamper igjen å spille. Callum Wilson scoret begge målene for Newcastle på straffespark etter at Luke Ayling hadde sendt Leeds i ledelsen. Wilson har scoret 17 mål i ligaen denne sesongen. Det er bare fire spillere som har flere. Med ti minutter igjen utlignet Rasmus Kristensen til ellevill jubel på Elland Road. På tampen ble Junior Firpo utvist (to gule kort), men Newcastle greide ikke å utnytte det. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 831963
tilbake - straffebonanza - uavgjort - Newcastle - ledelsen - straffespark - Premier - poenget - Everton - sistnevnte - Uansett - nedrykk - inneværende - kjemper - mesterligaspill - lørdagens - uavgjortresultat - Liverpool - femteplass - sesongen - spillere - minutter - utlignet - Kristensen - ellevill - utnytte -