Sport

Liten annonse
    Ruud håper på Roma-kopi: – Gir gode minner å være her
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:10.18)
    Casper Ruud fikk en stor opptur i Masters-turneringen i Roma i fjor. I dag jakter nordmannen semifinale for tredje år på rad og god form inn mot Roland-Garros. Ruud møter argentinske Francisco Cerundolo (24.-seedet) på grusen i den italienske hovedstaden i kveld. Ruud har spilt bra fram mot kvartfinalen og håper det fortsetter på Norges nasjonaldag. Han har kommet seg til semifinalen to ganger tidligere i Roma-turneringen. Begge gangene har han tapt for storstjernen Novak Djokovic. – Jeg hadde troen på at jeg kunne gjøre det bra. Selvtilliten var ikke helt på topp, men jeg har spilt veldig bra, sa Ruud til NTB etter seieren over serbiske Laslo Djere tirsdag. – Jeg må bygge videre på den gode formen jeg har nå, fortsatte han. Fjoråret var en enorm opptur for nordmannen med to Grand Slam-finaler og finale i ATP-sluttspillet. Det startet med en god turnering i den italienske hovedstaden. – Jeg var i litt lignende situasjon i fjor. Jeg hadde ikke fått det til så bra på grusen før denne turneringen, hvor jeg fikk det til og gikk til semifinale. Det var på en måte første uken av en måned hvor det gikk helt ekstremt bra for meg. Det gir gode minner å komme tilbake hit, sa Ruud. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 832945
Masters - turneringen - nordmannen - semifinale - argentinske - Francisco - Cerundolo - seedet) - italienske - hovedstaden - kvartfinalen - fortsetter - nasjonaldag - semifinalen - tidligere - gangene - storstjernen - Djokovic - Selvtilliten - seieren - serbiske - tirsdag - fortsatte - Fjoråret - finaler - sluttspillet - startet - lignende - situasjon - ekstremt - tilbake -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »