Sport

Liten annonse
    Fjeld Andersen (26) legger opp: – En tøff avgjørelse
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:11.54)
    Aleksander Fjeld Andersen legger opp som skiskytter i en alder av 26 år. Det bekrefter han til NRK. – Det har vært en tøff avgjøres å ta. Det er ikke lett å gi slipp på barndomsdrømmen, sier han. TV 2 omtalte saken først. Han ble vraket til skiskytterlandslaget tidligere i vår. Den gangen fortalte Fjeld Andersen til NRK at han fikk sjokk av beskjeden. Han varslet da at han kom til å legge opp om han ikke fikk plass på langrennslaget Team Aker Dæhlie. Nå har han tatt den tunge beslutningen om å legge bort ski og børse. Satsingen er over. – Begge valgene har plusser og minuser. Så det har ikke gjort det lettere. Samtidig er jeg trygg på at valget vi gi meg nye utfordringer og blir starten på et nytt kapittel i livet. Så nå blir det å være klar for å gripe de nye mulighetene. Og samtidig finne ut hvem jeg er uten idretten som første prioritet. Skiskyting kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet, sier Fjeld Andersen til NRK.

Ord sky bassert på artikkel: 834704
Andersen - avgjørelse - Aleksander - skiskytter - bekrefter - avgjøres - barndomsdrømmen - omtalte - skiskytterlandslaget - tidligere - fortalte - beskjeden - varslet - langrennslaget - beslutningen - Satsingen - valgene - plusser - minuser - lettere - Samtidig - utfordringer - starten - kapittel - mulighetene - samtidig - idretten - prioritet - Skiskyting - hjertet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »