Sport

Liten annonse
    Pellegrino tatt ut på Tanzanias landslag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. juni 2023 KL:19.40)
    Amahl Pellegrino har alltid vært åpen om at han drømmer om å spille for det norske landslaget. Nå har han blitt tatt ut på Tanzanias landslag. Det skriver Bodø/Glimt på sine nettsider. – Selvfølgelig er det en stor nyhet. Det er kult for både meg og familien. I hvert fall for foreldrene mine. Jeg har jo røtter i Tanzania, så selv om jeg er født i Norge er det veldig kult for oss, sier Pellegrino. Etter Pellegrino-nyheten sier Norges landslagssjef Ståle Solbakken til NRK at han har vært klar over at Pellegrino kan representere Tanzania. – Vi tar til enhver tid ut de vi mener er riktige, også med tanke på Pellegrino. Og vi ville aldri tatt ut noen i hans alder bare for å sikre at han ikke kunne spille for et annet land, sier Solbakken. Dersom Pellegrino representerer Tanzania lukker døren seg for å spille for Norge. Derfor har Pellegrino en tøff avgjørelse å ta. – Det er stort å bli tatt ut for Tanzania, men det hadde det vært å spille for Norge også. Valget er veldig vanskelig, samtidig som det er kult å ha den muligheten. Det blir nok litt tenking nå, sier Glimt-stjernen. Tanzania er rangert som nummer 130 på Fifa-rankingen.

Ord sky bassert på artikkel: 837496
Pellegrino - Tanzanias - landslag - drømmer - landslaget - skriver - nettsider - Selvfølgelig - familien - foreldrene - nyheten - landslagssjef - Solbakken - representere - riktige - representerer - avgjørelse - vanskelig - samtidig - muligheten - tenking - stjernen - rangert - rankingen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »