Ødegaard-assist på overtid sikret Arsenal-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:23.15)
    Etter en spinnvill fotballkamp endte det 4-3 til Arsenal borte mot Luton. På overtid av overtiden sto det fremdeles 3-3, men så hentet Martin Ødegaard frem silkefoten. Nordmannen prikket hodet til Declan Rice i feltet, og storsigneringen headet inn seiersmålet. Premier League-kampen på Kenilworth Road ble en ordentlig målfest. Gabriel Martinelli åpnet ballet etter 20 minutter, før navnebror Gabriel Osho utlignet fem minutter senere. Arsenal ledet omtrent like lenge – om man ser bort fra kvarteret med pause – fra Gabriel Jesus’ 2-1-scoring i 45. minutt og frem til Elijah Adebayos 2-2-mål i 49. minutt. Lagene fortsatte å følge hverandre i det timen var spilt, men denne gangen tok Luton ledelsen. Ross Barkley banket ballen i mål, kun for å se at Kai Havertz satte inn 3-3 tre minutter senere. Etter Rice sin 4-3-scoring var det ingen tid til å slå tilbake. Arsenal tok de tre poengene, som sørger for at de beholder tabelltoppen i Premier League gjennom runden som fullføres onsdag og torsdag.

Ord sky bassert på artikkel: 889105
Ødegaard - overtid - Arsenal - spinnvill - fotballkamp - overtiden - fremdeles - silkefoten - Nordmannen - prikket - storsigneringen - seiersmålet - Premier - Kenilworth - ordentlig - målfest - Gabriel - Martinelli - minutter - navnebror - utlignet - omtrent - kvarteret - scoring - Adebayos - fortsatte - hverandre - ledelsen - Barkley - Havertz - tilbake - poengene - beholder - tabelltoppen - gjennom - fullføres - torsdag -