Sport

Liten annonse
    Hegerberg forlenger med Lyon
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:18.03)
    Ada Hegerberg har bestemt seg for å bli i Lyon, og har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2027. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider onsdag kveld. – Jeg er glad for at vi fikk til dette. Historien er ikke over ennå, sier Hegerberg i en pressemelding. Dermed forlenger den norske superstjernen rekken i den franske storklubben. Til sommeren har 28-åringen vært i Lyon i ti år. Hegerberg har scoret 264 mål på 244 kamper i klubben, og i løpet av hennes tid der har hun blant annet vært med å vinne Mesterligaen seks ganger, serien åtte ganger og cupen seks ganger. – Jeg tror virkelig at vi har et lag som kan vinne flere troféer i årene som kommer, og støtten vi trenger for å holde laget og klubben på det høyeste nivået mulig, sier Hegerberg.

Ord sky bassert på artikkel: 924314
Hegerberg - forlenger - bestemt - skrevet - kontrakt - sommeren - bekrefter - klubben - hjemmesider - Historien - pressemelding - superstjernen - franske - storklubben - åringen - Mesterligaen - virkelig - troféer - støtten - trenger - høyeste -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »