Overtidsscoring sørget for en etterlengtet Godset-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. august 2024 KL:19.56)
    Strømsgodset møtte Lillestrøm på Marienlyst stadion lørdag. Kampen endte 3–2 og laget fra Drammen som hadde åtte kamper uten seier kunne endelig slippe jubelen løs. Kampen startet i et forrykende tempo. Lillestrøm spiller Ruben Gabrielsen headet ballen i mål på et hjørnespark før det var spilt fem minutter. Men hjemmelaget lot ikke de tilreisende supporterne feire lenge. Bare halvannet minutt etterpå løp Strømsgodsets Elias Hoff Melkersen ballen i mål etter oppofrende innsats av spissmakker Marcus Mehnert. I det 35. spilleminuttet får Lillestrøm straffe, og der er Thomas Lehne Olsen sikker som banken og sender bortelaget i føringen igjen. For to dager siden signerte Godset svensken, Nikolaj Möller, på lån fra St. Gallen. I den andre omgangen fikk han debuten sin for hjemmelaget. Der trengte han ikke mer enn syv minutter på banen før den første scoringen for klubben var et faktum. Drammenserne fortsatte å presse på for flere scoringer, og fire minutter på overtid satt den endelig for unggutten, Elias Hoff Melkersen. Strømsgodset tok med det tre viktige poeng opp fra nedrykksstriden, og klatret fra en 11. til en 7. plass på tabellen. Lillestrøm som har en kamp mindre spilt en Godset blir liggende på 12. plass. Kun to poeng over Odd på kvalik.

Ord sky bassert på artikkel: 949865
Overtidsscoring - etterlengtet - Strømsgodset - Lillestrøm - Marienlyst - stadion - Drammen - endelig - jubelen - startet - forrykende - spiller - Gabrielsen - hjørnespark - minutter - hjemmelaget - tilreisende - supporterne - halvannet - etterpå - Strømsgodsets - Melkersen - oppofrende - innsats - spissmakker - Mehnert - spilleminuttet - straffe - bortelaget - føringen - signerte - svensken - Nikolaj - omgangen - debuten - trengte - scoringen - klubben - Drammenserne - fortsatte - scoringer - overtid - unggutten - viktige - nedrykksstriden - klatret - tabellen - liggende -