Absurde bilder i Viking-seier: Supporterne hadde grillfest på tribunen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. august 2024 KL:18.54)
    Viking – Strømsgodst 5–2 (2–1): Det var Zlatko Tripic for alle pengene i Stavanger søndag kveld. To mål og en målgivende var nok til å sende siddisene tilbake på sølvplass, i tillegg til at en vond rekke uten seier ble brutt. Men på tribunen der de mest hardbarkede supporterne står, Felt O, var det helt andre ting enn det sportslige som var fokuset i 1. omgang. For de protesterte nok en gang mot videodømming i Eliteserien. Men der man de siste ukene har sett fiskekaker og tennisballer bli kastet på banen, arrangerte Felt O denne gang hagefest på sitt eget felt. I stedet for den vanlige syngingen og klappingen, var det nå ringspill, sekkeløp og grilling. På Felt Os X-bruker skriver de at «VAR dreper lidenskapen vår. Vi arrangerer heller grillfest» og «sekkeløp er kjekkere enn VAR». Men på banen var det et heltent Viking-lag. Det var bare spilt fem minutter da Tripic prikket ballen i lengste hjørne fra skrå vinkel. Etter en drøy halvtime utlignet drammenserne etter en kanonkule av et skudd fra Elias Hoff Melkersen, før Tripic satte et VAR-straffespark i mål kort tid etter. Etter hvilen fortsatte Viking å kjøre på. Etter 58 minutter stanget Lars-Jørgen Salvesen inn sitt første mål siden mai etter et Tripic-innlegg. Sander Svendsen økte til 4-1 etter at han og Hampus Finndell kombinerte lekkert i boksen. Godset reduserte ved Jonas Therkelsen, men Gianni Stensness drepte alt av spenning da han kriget inn 5-2 ni minutter før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 951488
Absurde - Supporterne - grillfest - tribunen - Strømsgodst - pengene - Stavanger - målgivende - siddisene - tilbake - sølvplass - tillegg - hardbarkede - supporterne - sportslige - fokuset - protesterte - videodømming - Eliteserien - fiskekaker - tennisballer - arrangerte - hagefest - vanlige - syngingen - klappingen - ringspill - sekkeløp - grilling - skriver - lidenskapen - arrangerer - kjekkere - heltent - minutter - prikket - lengste - halvtime - utlignet - drammenserne - kanonkule - Melkersen - straffespark - fortsatte - stanget - Salvesen - innlegg - Svendsen - Finndell - kombinerte - lekkert - reduserte - Therkelsen - Stensness - spenning -