Tagseth fortsatte seiersrekken for RBK til tross for Brynhildsen-comeback
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. september 2024 KL:18.54)
    Det var action fra første sekund i klassikeren mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal søndag. Før eliteseriemøtet hadde Erling Moe fått en gammel Molde-helt tilbake på lån fra Midtjylland. Ola Brynhildsen fløy fra København til Trondheim i går. 25-åringen hadde ikke engang vært innom Rosenes by før han scoret for Molde etter knappe fem minutters spill. Få minutter etterpå håpet 18-årige Jesper Reitan-Sunde at han hadde utlignet for hjemmelaget, men målet ble annullert for offside. RBK, som har tatt tre strake seiere i Eliteserien, ville gi hjemmefansen noe å juble for og jaktet utligningen. Vertene kom til flere store sjanser og det lå et mål i luften resten av omgangen, men det sto 1–0 til pause. I starten av andre omgang utlignet Adrian Pereira for Rosenborg etter hjørnespark, og trønderne fortsatte å styre kampen i starten av andre omgang. På tampen av kampen var det tydelig at RBK ønsket å fortsette seiersrekken, og Edvard Tagseth hadde krefter igjen og sendte Rosenborg til himmels. Med 2-1-seier knepper RBK innpå Molde, som ligger på fjerdeplass med kun ett poeng mer.

Ord sky bassert på artikkel: 952927
Tagseth - fortsatte - seiersrekken - Brynhildsen - comeback - klassikeren - Rosenborg - Lerkendal - eliteseriemøtet - tilbake - Midtjylland - København - Trondheim - åringen - Rosenes - minutters - etterpå - utlignet - hjemmelaget - annullert - offside - Eliteserien - hjemmefansen - utligningen - Vertene - sjanser - omgangen - starten - Pereira - hjørnespark - trønderne - tydelig - fortsette - krefter - himmels - knepper - fjerdeplass -