Sport

Liten annonse
    Solberg ferdig som svensk landslagssjef: – Riktig å gjøre noe annet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 20. september 2024 KL:10.35)
    Solberg har selv valgt å fratre stillingen, opplyser Sveriges Håndballforbund på sine nettsider. – Jeg er takknemlig over muligheten jeg fikk til å lede landslaget. Vi har hatt veldig fine år med bra resultater, ikke minst med de tre VM- og EM-medaljene, men nå kjenner jeg at det er riktig å gjøre noe annet, sier Solberg i pressemeldingen. Generalsekretær i det svenske håndballforbundet, Robert Wedberg, sier at han synes det er trist å miste Solberg, men forstår avgjørelsen. Solberg har vært svensk landslagssjef siden 2021, og i debutsesongen tok de VM-sølv. I det påfølgende EM-et ble det gull. I EM tidligere i år ble det bronse. – Jeg er utrolig glad over å ha fått jobbe med en så fantastisk gruppe spillere, og da mener jeg både som håndballspillere og som mennesker, og å ha fått ta del i denne reisen sammen med dem, sier Solberg.

Ord sky bassert på artikkel: 957180
Solberg - landslagssjef - stillingen - opplyser - Sveriges - Håndballforbund - nettsider - takknemlig - muligheten - landslaget - resultater - medaljene - kjenner - pressemeldingen - Generalsekretær - svenske - håndballforbundet - Wedberg - forstår - avgjørelsen - debutsesongen - påfølgende - tidligere - utrolig - fantastisk - spillere - håndballspillere - mennesker -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »