Sport

Liten annonse
    Skadetrøbbel for Karlsson – kan ikke gå på ski
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 25. oktober 2024 KL:13.09)
    Langrennsstjernen Frida Karlsson har slitt med skader i høst. Nå varsles det grep rundt den svenske løperen inn mot sesongstarten. Grepene som nå gjøres framkommer i en pressemelding fra den svenske leiren. – Kroppen reagerte ikke som jeg ønsket etter de første øktene på snø i Vålådalen, og vi skjønte at det er et stykke unna at jeg kan gå på ski. Dermed måtte jeg gjøre en endring for å kunne få de beste forutsetningene fremover, sier Karlsson i en uttalelse. Hun skal dermed ikke delta på den kommende høydesamlingen med landslaget i italienske Val Senales, men satser i stedet på alternativ trening på Tenerife. Der blir det sykling og rehabilitering i høyden. – Det er en overbelastning i bløtdelene av venstre fot, som i kombinasjon med en tøff treningshøst har bidratt til overbelastning og feilbelastning av blant annet lysken, sier landslagslege Rickard Noberius. Han sier situasjonen gjør at Karlsson i tiden som kommer må droppe trening på snø og heller fokusere på rehabilitering og alternativ trening (NTB).

Ord sky bassert på artikkel: 964674
Skadetrøbbel - Karlsson - Langrennsstjernen - varsles - svenske - løperen - sesongstarten - Grepene - framkommer - pressemelding - Kroppen - reagerte - Vålådalen - skjønte - endring - forutsetningene - fremover - uttalelse - kommende - høydesamlingen - landslaget - italienske - Senales - alternativ - trening - Tenerife - sykling - rehabilitering - overbelastning - bløtdelene - venstre - kombinasjon - treningshøst - bidratt - feilbelastning - landslagslege - Rickard - Noberius - situasjonen - fokusere -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »