Arsenal utsatte Chelsea-festen: – Blir spennende til siste slutt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 4. mai 2022 KL:22.17)
    Frida Maanum fikk et kort innhopp da Arsenal holdt liv i gullkampen i engelsk superligaen ved å slå Tottenham 3-0 i onsdagens hengekamp. Nord London-derbyet på selveste Emirates var nest siste seriekamp for Arsenal og Maanum, og avgjørelsen om seriegullet faller på søndag. – Det var veldig stort. Mye publikum og en kamp som betyr mye for begge lag, så det var veldig gøy å vinne kampen. Jeg nøt å spille, sier Maanum til NRK. Chelsea er ett poeng foran og blir mester med hjemmeseier over Manchester United. Med poengtap for blåtrøyene kan Arsenal knipe gullet med tre poeng mot West Ham. – Jeg vil si det er 50/50, begge lag må vinne kampene og vi vet at hvis Chelsea avgir på poeng står vi igjen med gullet om vi vinner vår kamp, så det blir spennende til siste slutt, fortsetter Maanum. Guro Reiten, Maren Mjelde og de andre Chelsea-spillerne kunne blitt seriemester allerede onsdag, men da måtte Arsenal tape nabooppgjøret som for første gang ble spilt i klubbens storstue Emirates. Beth Mead scoret før det var spilt fire minutter, og Caitlin Foord punkterte kampen med to mål i 2. omgang. Tottenham hadde noen sjanser og misset et straffespark på overtid, men Arsenal vant fortjent. Det var lagets sjuende strake seier i serien. Maanum kom inn for Foord i det 83. minutt, rett etter 3-0-målet. Julie Blakstad fikk et innhopp på 20 minutter da Manchester City festet grepet om den tredje mesterligaplassen med 6-0-seier over Birmingham, som med tapet er dømt til nedrykk. Blakstad noterte assist på det siste målet, som ble satt inn av Laura Coombs. (NTB/NRK)

Ord sky bassert på artikkel: 737829
Arsenal - utsatte - Chelsea - spennende - innhopp - gullkampen - engelsk - superligaen - Tottenham - onsdagens - hengekamp - derbyet - selveste - Emirates - seriekamp - avgjørelsen - seriegullet - publikum - hjemmeseier - Manchester - poengtap - blåtrøyene - kampene - fortsetter - spillerne - seriemester - allerede - nabooppgjøret - klubbens - storstue - minutter - Caitlin - punkterte - sjanser - straffespark - overtid - fortjent - sjuende - Blakstad - mesterligaplassen - Birmingham - nedrykk - noterte -