Dødt løp i ellevill bunnkamp i Premier League
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:06.32)
    Everton og Leicester leverte et fyrverkeri av en fotballkamp, men begge måtte nøye seg med 2–2 og ett poeng i bunndramaet i Premier League mandag, skriver NTB. Everton gikk fryktløst til verks på bortebane og fikk belønning allerede etter et kvarters spill da Calvert Lewin scoret sikkert fra straffemerket. Midtveis i omgangen hamret Leicesters Caglar Söyüncü inn utligningen. Drøye ti minutter senere økte Jamie Vardy ledelsen alene med keeper. Det kunne fort stått 3-1, men 9 minutter inn i tilleggstiden av første omgang bommet hjemmelagets James Maddison på straffe. 9 minutter ut i andre omgang utlignet heller Alex Iwobi for Everton. Det kunne fort blitt flere mål i the Midlands, men kampen endte 2–2. Dermed er Everton fortsatt nest sist på tabellen, mens Leicester har ett poeng mer. Det er bare ett fattig poeng som skiller fire klubber over og under nedrykksstreken i Premier League med fire kamper igjen å spille.

Ord sky bassert på artikkel: 828663
ellevill - bunnkamp - Premier - Everton - Leicester - leverte - fyrverkeri - fotballkamp - bunndramaet - skriver - fryktløst - bortebane - belønning - allerede - kvarters - Calvert - sikkert - straffemerket - Midtveis - omgangen - Leicesters - Söyüncü - utligningen - minutter - ledelsen - tilleggstiden - hjemmelagets - Maddison - utlignet - Midlands - fortsatt - tabellen - skiller - klubber - nedrykksstreken -