Sport

Liten annonse
    Leknessund om dagene i rosa: – Veldig spesielt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:14.09)
    Andreas Leknessund syklet fem dager i den rosa ledertrøya i Giro d`Italia i forrige uke. 23-åringen ble den første nordmannen til å sykle i den ikoniske ledertrøya siden Knut Knudsen i 1981. Søndag var det imidlertid stopp for Leknessund, som falt til en sjetteplass i sammendraget etter en tempoetappe. Den vant Remco Evenepoel, og han tok samtidig over ledelsen i rittet. Søndag kveld kom imidlertid beskjeden om Evenepoel hadde testet positivt for koronaviruset og derfor trakk seg fra rittet. – Først og fremst er det veldig trist at Remco måtte forlate rittet. Det er synd for ham og for rittet, sier Leknessund på en digital pressekonferanse under rittets første hviledag. Nå er det store målet for Leknessund å vinne en etappe, som han var svært nær ved å gjøre da han ble nummer to på den fjerde etappen tirsdag. – Jeg tror jeg kan vinne en etappe i denne Giroen. Jeg har vist at beina mine er gode nok og uten den rosa trøya kan jeg kanskje få litt mer frihet. Det blir ikke lett, men vi skal gjøre så godt vi kan. Med fem dager i den rosa trøya mener han Giroen allerede er «supergod» for ham og laget. – Det var veldig spesielt å ha den rosa trøya. Bare det å lede i et treukersritt er stort, men det føles veldig spesielt å ha på seg den rosa trøya. Det gir meg mye selvtillit og følelsen er også annerledes i feltet. Som da store stjerner kom bort til meg etter den fjerde etappen da jeg var i rosa og sa gratulerer. Jeg har fått gratulasjoner fra så mange i feltet og hver eneste dag var veldig fin, sier Leknessund.

Ord sky bassert på artikkel: 832471
Leknessund - spesielt - Andreas - ledertrøya - d`Italia - forrige - åringen - nordmannen - ikoniske - Knudsen - imidlertid - sjetteplass - sammendraget - tempoetappe - Evenepoel - samtidig - ledelsen - beskjeden - positivt - koronaviruset - forlate - digital - pressekonferanse - rittets - hviledag - etappen - tirsdag - kanskje - allerede - supergod - treukersritt - selvtillit - følelsen - annerledes - stjerner - gratulerer - gratulasjoner -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »