Frisk Asker brøt Storhamars rekordlange seiersrekke
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:18.28)
    I siste serierunde tok Storhamars 28 kamper lange seiersrekke i eliteserien ishockey omsider slutt, da Frisk Asker vant 3–2 på bortebane. Askerlaget var veldig nær å bryte rekken allerede for en drøy uke siden, men da halte Storhamar i land 4-3-seier etter straffeslag. Lørdag vippet det Frisks vei i en ny jevn batalje. To utvisninger førte til at gjestene fikk spille fem mot tre på stillingen 2–2 i slutten av 3. periode, og Anton Holm satte inn vinnermålet 28 sekunder før slutt på en retur. Storhamar så lenge ut til å avslutte serien med 29 strake seirer. Laget ledet 2–1 etter scoringer av Andreas Dahl og Patrick Thoresen, men Tobias Lindström satte inn 2-2-målet etter 55.58. I sluttfasen pådro Thoresen seg to minutter for rouching og Jacob Berglund to minutter for slashing. Sekunder før Thoresen ville kommet inn igjen fikk Holm pucken i retur da et skudd ble blokkert, og han punkterte den rekordlange seiersrekken. Storhamar ble suveren serievinner med 117 poeng, som er norsk poengrekord. Seiersrekken er også den lengste i norsk eliteserie ishockey noensinne. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 915844
Storhamars - rekordlange - seiersrekke - serierunde - eliteserien - ishockey - omsider - bortebane - Askerlaget - allerede - straffeslag - batalje - utvisninger - gjestene - stillingen - slutten - periode - vinnermålet - sekunder - avslutte - scoringer - Andreas - Patrick - Thoresen - Lindström - sluttfasen - minutter - rouching - Berglund - slashing - Sekunder - blokkert - punkterte - seiersrekken - suveren - serievinner - poengrekord - Seiersrekken - lengste - noensinne -