Sørloth-mål ikke nok for Villarreal – ute av europaligaen tross 3-1-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.48)
    Villarreal vant 3-1 hjemme over Marseille torsdag kveld, men det er likevel den franske klubben som er klar for kvartfinale i europaligaen. Marseille hadde nemlig en 4-0-ledelse fra det første oppgjøret på hjemmebane og vant dermed 5-3 totalt. Étienne Capoue sendte vertene i ledelsen etter en drøy halvtime, før Alexander Sørloth satte inn 2-0-scoringen ti minutter inn i 2. omgang. Sørloth er brennhet om dagen og står med seks mål på lagets fem siste kamper. Det har også sendt trønderen opp på 6.-plass på toppscorerlisten i La Liga. På tampen av oppgjøret ble det ordentlig spennende da Yerson Mosquera sendte Villarreal opp i 3-0, ettersom vertene bare trengte et mål til for å sikre ekstraomganger. Men i stedet for det utløsende målet for «den gule ubåt», var det Jonathan Clauss som reduserte for Marseille og slukket alt håp for Sørloth & co. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 917357
Sørloth - Villarreal - europaligaen - Marseille - torsdag - likevel - franske - klubben - kvartfinale - ledelse - oppgjøret - hjemmebane - Étienne - vertene - ledelsen - halvtime - Alexander - scoringen - minutter - brennhet - trønderen - toppscorerlisten - ordentlig - spennende - Mosquera - ettersom - trengte - ekstraomganger - utløsende - Jonathan - reduserte - slukket -