Keepertabbe forlenget KFUMs fryktelige hjemmerekke
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.00)
    Emil Ødegaard ble syndebukken da KFUM tapte 1-2 hjemme mot Viking i Eliteserien søndag ettermiddag. Dermed fortsetter «Kåffa» uten seier på eget gress i Eliteserien. Oslo-klubben rykket for første gang opp til øverste nivå forrige sesong, og står med fire uavgjort og tre tap på hjemmebane denne sesongen. Petter Nosa Dahl sendte KFUM i ledelsen etter 22 minutter, før Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i sluttminuttene. Svendsens mål gikk via keeper Ødegaard, som dyttet ballen inn i eget nett. Nilsen Tangen headet på sin side ballen forbi en feilposisjonert KFUM-målvakt. Dermed klatrer Viking opp på 4.-plass på tabellen, to poeng bak Molde på bronseplass. Det var imidlertid et lite skår i Viking-gleden. Kaptein Zlatko Tripic fikk en kjenning i returløpet på KFUM-scoringen og måtte byttes ut. – Det er tidlig å si (hvor alvorlig det er), men jeg kjente at det nappet da jeg tok det lange returløpet. Det betyr ikke nødvendigvis at det er noe veldig alvorlig, sa Tripic til TV 2 og fortsatte: – Jeg kjente at det nappet litt og jeg er veldig stiv der nå, så for sikkerhetens skyld er det ikke vits å ta noen sjanser. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941511
Keepertabbe - forlenget - fryktelige - hjemmerekke - Ødegaard - syndebukken - Eliteserien - ettermiddag - fortsetter - klubben - øverste - forrige - uavgjort - hjemmebane - sesongen - ledelsen - minutter - Svendsen - sluttminuttene - Svendsens - feilposisjonert - målvakt - klatrer - tabellen - bronseplass - imidlertid - Kaptein - kjenning - returløpet - scoringen - alvorlig - nødvendigvis - fortsatte - sikkerhetens - sjanser -