Sport

Liten annonse
    Cavendish-hjelper testet positivt for korona – ute av Tour de France
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:11.53)
    Danske Michael Mørkøv stiller ikke til start på torsdagens etappe i Tour de France. Dermed forsvinner en viktig hjelperytter for Mark Cavendish. Det skriver Astana i egne mediekanaler. – Michael Mørkøv stiller dessverre ikke til start i dag. I går kveld og i dag morges testet han positivt for korona. Til tross for at han føler seg bra, har det medisinske teamet bestemt at det lureste er å bryte rittet av for å beskytte ham mot langvarige effekter, skriver laget. Dansken har vært en av verdens fremste opptrekkere i en årrekke, og tidligere i juli var han delaktig da Cavendish ble den mestvinnende Tour de France-rytteren gjennom tidene. – Jeg har fått mange venner gjennom karrieren, men det er veldig få jeg kommer til å ringe når jeg er 70 år. Han er en av dem, har Cavendish uttalt. Tidligere denne uken ble det kjent at Mørkøv avslutter karrieren etter VM i banesykling på hjemmebane i oktober. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 942243
Cavendish - hjelper - positivt - Michael - stiller - torsdagens - forsvinner - hjelperytter - skriver - mediekanaler - dessverre - medisinske - bestemt - lureste - beskytte - langvarige - effekter - Dansken - verdens - fremste - opptrekkere - årrekke - tidligere - delaktig - mestvinnende - rytteren - gjennom - karrieren - Tidligere - avslutter - banesykling - hjemmebane - oktober -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »