Stang-ut for Vetlesen i Mesterliga-debuten – Ryersons Dortmund vant
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 18. september 2024 KL:22.57)
    Både Hugo Vetlesen og Julian Ryerson viste seg fram da Brugge tapte 0-3 hjemme for Borussia Dortmund i mesterligaåpningen. Jamie Gittens ble matchvinner da han scoret både en og to ganger på tampen av oppgjøret. På overtid fastsatte Sehrou Guirassy resultatet fra straffemerket. I starten av oppgjøret slo Ryerson et nydelig innlegg inn i boksen til Donyell Malen, som ikke klarte å treffe rent på ballen, og skuddet sleivet dermed utenfor stangen. Minutter senere fikk også Brugge en rekke med store sjanser som endte i at Vetlesen banket ballen i tverrligger fra om lag fire meter. Det ble også begge lags største sjanser i første omgang, og lagene måtte dermed gå målløse i garderoben. Halveis ut i 2. omgang ropte Vetlesen på straffe etter å ha gått i bakken i en duell med Niklas Süle. Dommeren lot imidlertid spillet gå videre. Med 15 minutter igjen på klokken gjorde Gittens seg gjeldende da han dro av en mann og sendte ballen i nettmaskene via Brugge-forsvarer Joel Ordóñez. Gittens doblet bare ti minutter senere, før også Guirassy noterte seg på scoringslisten fra straffemerket etter at Brandon Mechele rev spissen i bakken innenfor 16-meteren.

Ord sky bassert på artikkel: 956825
Vetlesen - Mesterliga - debuten - Ryersons - Dortmund - Borussia - mesterligaåpningen - Gittens - matchvinner - oppgjøret - overtid - fastsatte - Guirassy - resultatet - straffemerket - starten - nydelig - innlegg - Donyell - skuddet - sleivet - utenfor - stangen - Minutter - sjanser - tverrligger - største - målløse - garderoben - Halveis - Dommeren - imidlertid - spillet - minutter - klokken - gjeldende - nettmaskene - forsvarer - Ordóñez - noterte - scoringslisten - Brandon - Mechele - spissen - innenfor - meteren -