Sport

Liten annonse
    Windingstad i ledelsen - Nestvold Haugen kjører sitt siste renn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mars 2023 KL:12.49)
    Leif Kristian Nestvold-Haugen startet først i det som er hans siste renn i karrieren, og han leverte en kjempetid. Lucas Braathen med startnummer fire klarte ikke å tukte tiden, men det klarte Alexander Steen Olsen, Henrik Kristoffersen og Rasmus Windingstad. – Jeg tar med meg det at det fortsatt bor litt god skikjøring i meg. Jeg hadde sett for meg at Lucas var foran. Jeg vil tørre å påstå at det er noe av den bedre kjøringa jeg har gjort på lenge, sier Nestvold-Haugen til NRK. – Skal han legge opp nå? Det blir for dumt, kontrer Brathen. – Nå har jeg gått så hardt ut med feiringer og slik, så det er vanskelig å gjøre comeback, nå, sier Nestvold-Haugen. 2. omgang starter klokken 15. Windingstad leder, Steen Olsen nummer to og Henrik Kristoffersen nummer tre. – Det er tett og det er muligheter, faktisk. Jeg må krumme nakken i andre omgang, sier Nestvold-Haugen.

Ord sky bassert på artikkel: 819155
Windingstad - ledelsen - Nestvold - Kristian - startet - karrieren - leverte - kjempetid - Braathen - startnummer - Alexander - Kristoffersen - fortsatt - skikjøring - kjøringa - kontrer - Brathen - feiringer - vanskelig - comeback - starter - klokken - muligheter - faktisk -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »