Misfornøyd Pellegrino etter å ha reddet poeng: – Veldig flaut
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:19.54)
    Brann så ut til å påføre Bodø/Glimt sesongens første tap lørdag. Så våknet Amahl Pellegrino, som reddet Glimt-poeng på overtid. Men storscoreren fant ingen trøst i at han scoret to ganger og dermed forhindret sesongens første serietap. – I dag var det ikke veldig mye å rope hurra for, dessverre, sier Pellegrino til NRK. – Jeg skulle heller ønske at noen andre scoret målene, at jeg sto med null mål, men at vi tok tre poeng, sier han. Niklas Wassberg og Bård Finne sørget for 2-0-ledelse til nyopprykkede Brann i den første omgangen, men Pellegrino ville det annerledes. Han reduserte med et drøyt kvarter igjen av kampen, og da kom det en ordentlig sluttspurt fra hjemmelaget. Glimt-spillerne kjente lukten av poeng mot slitne Brann-spillere. Og på overtid fikk de lønn for strevet. Ballen falt perfekt til Pellegrino inne i feltet og Glimts storscorer utlignet til 2-2 og sørget for at Bodø/Glimt fortsatt er ubeseiret i ligaen denne sesongen. Tidligere denne uken ble imidlertid cupdrømmen knust da Lillestørm seiret i semifinalen på Åråsen. – Vi leverer to dårlige fotballkamper på rad. De første 45 minuttene på et fullsatt Aspmyra er ... Det er veldig, veldig flaut, sier Pellegrino.

Ord sky bassert på artikkel: 828155
Misfornøyd - Pellegrino - sesongens - overtid - storscoreren - forhindret - serietap - dessverre - Wassberg - ledelse - nyopprykkede - omgangen - annerledes - reduserte - kvarter - ordentlig - sluttspurt - hjemmelaget - spillerne - spillere - strevet - perfekt - utlignet - fortsatt - ubeseiret - Tidligere - imidlertid - cupdrømmen - Lillestørm - semifinalen - leverer - dårlige - fotballkamper - minuttene - fullsatt - Aspmyra -