Ny Tottenham-fiasko borte mot Wolves
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:15.50)
    Tottenham så ut til å slå tilbake etter forrige ukes derbytap, men på overtid snudde Pablo Sarabia og Mario Lemina til 2-1 hjemme for Wolves i Premier League. Dermed tar ikke London-klubben tilbake tabelltoppen fra Manchester City. Blåtrøyene ligger ett poeng foran London-klubben med én kamp mindre spilt. Tottenham fikk imidlertid en drømmestart på kampen da Brennan Johnson sendte gjestene i ledelsen etter bare drøyt to minutter. Scoringen kom etter ett innlegg fra Pedro Porro. Wolves kjempet hardt for en utligning, og ett minutt på overtid fikk endelig Pablo Sarabia hull på byllen for vertene. Wolves var heller ikke ferdig der, for seks minutter senere sikret Mario Lemina seieren til vertene, skriver NTB.

Ord sky bassert på artikkel: 882006
Tottenham - tilbake - forrige - derbytap - overtid - Sarabia - Premier - klubben - tabelltoppen - Manchester - Blåtrøyene - imidlertid - drømmestart - Brennan - Johnson - gjestene - ledelsen - minutter - Scoringen - innlegg - kjempet - utligning - endelig - vertene - seieren - skriver -