Sport

Liten annonse
    Derfor takket Kilde nei til utvalget
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:06.45)
    Aleksander Aamodt Kilde vil ikke være med i utvalget som skal vurdere landslagsmodellen. Nå forteller han hvorfor. – Med de personene i det utvalget synes jeg at det blir for inhabilt, sier Kilde til NTB fra et treningsstudio i Innsbruck. Alpinstjernen er i opptrening etter fallet i Wengen for 38 dager siden. Der pådro han seg et stort og dypt kutt i leggen, i tillegg til at han slo skulderen ut av ledd. Etter krasjen har Kilde brukt mesteparten av tiden på å ta små steg mot et mulig comeback i løypa, men han har også uttalt at det må endringer til i Norges Skiforbund for at han skal stille i verdenscupen igjen. Overfor NTB dysser riktignok Kilde ned utspillet og forteller at det ble litt satt på spissen. – Men samtidig så føler jeg at det må en modernisering til i toppen. Jeg har veldig tro på en god landslagsmodell, og det er det jeg synes er viktigst i denne sammenheng. Det må være en modernisering som er med på en utvikling og en forandring. Alpinesset refererer til utøvernes bilderettigheter og hvordan utøvernes eiendomsrett til disse påvirker forbundets rettigheter til å inngå sponsoravtaler. I starten av februar ble et utvalg satt sammen for å se på mulige endringer i dagens landslagsavtale. Kilde ble invitert til å være med, men valgte å takke nei. – Jeg har ikke lyst til å sitte i et system der det er personer jeg har sett komme med utspill jeg er helt imot. Da føler jeg at det gir lite å skulle snakke med dem, forklarer han. – Jeg har egentlig troen på kommunikasjon, men det må være med folk som er villig til å se på ting på en konstruktiv måte. De som sitter i det utvalget, synes jeg ikke har en habil tilnærming. Så jeg føler at det blir unødvendig for meg å sitte i et sånt utvalg. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 910928
utvalget - Aleksander - vurdere - landslagsmodellen - forteller - hvorfor - personene - inhabilt - treningsstudio - Innsbruck - Alpinstjernen - opptrening - tillegg - skulderen - krasjen - mesteparten - comeback - endringer - Skiforbund - verdenscupen - Overfor - riktignok - utspillet - spissen - samtidig - modernisering - viktigst - sammenheng - utvikling - forandring - Alpinesset - refererer - utøvernes - bilderettigheter - hvordan - eiendomsrett - påvirker - forbundets - sponsoravtaler - starten - februar - landslagsavtale - invitert - personer - forklarer - egentlig - kommunikasjon - konstruktiv - tilnærming - unødvendig -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »