Sport

Liten annonse
    Ny seerrekord da Spania sendte Frankrike ut av EM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:12.05)
    Nær 900.000 seere var på det meste innom TV 2s plattformer underveis i EM-semifinalen mellom Spania og Frankrike tirsdag kveld. Det skriver Kampanje. Oppgjøret hadde i snitt 718.000 følgere, og det er rekord i årets mesterskap. TV 2 fikk en topp på 878.000 seere. – Vi har hatt en forventning om at seertallene vil stige i takt med dramatikken i mesterskapet og at det spisser seg skikkelig til mot slutten, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til Kampanje. Randal Kolo Muani sendte Frankrike foran tidlig i tirsdagens kamp. To lynraske scoringer fra Lamine Yamal og Dani Olmo sørget likevel for spansk triumf. I den andre semifinalen onsdag møtes England og Nederland. Også den vises på TV 2. – Vi kunne nesten ikke ha bedt om bedre semifinaler enn det vi har fått. Det er ikke nødvendigvis disse lagene som har spilt den beste fotballen, men det er store nasjoner som har en spesiell tiltrekningskraft for et stort publikum, og som vi er avhengig av å ha med oss i et fotballmesterskap, sier Jansen Hagen videre. NRK sender søndagens EM-finale. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 942037
seerrekord - Frankrike - plattformer - underveis - semifinalen - tirsdag - skriver - Kampanje - Oppgjøret - følgere - mesterskap - forventning - seertallene - dramatikken - mesterskapet - spisser - skikkelig - slutten - sportsredaktør - tirsdagens - lynraske - scoringer - likevel - England - Nederland - semifinaler - nødvendigvis - fotballen - nasjoner - spesiell - tiltrekningskraft - publikum - avhengig - fotballmesterskap - søndagens -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »