OL-reprise i Zürich: Ingebrigtsen møter medaljevinnerne på 1500 meter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. august 2024 KL:16.10)
    Det blir et kruttsterkt 1500-meterfelt under Diamond League-stevnet i Zürich 5. september. Torsdag bekrefter arrangøren at hele OL-pallen fra Paris med henholdsvis Cole Hocker, Josh Kerr og Yared Nuguse stiller til start, i tillegg til vår egen stjerne Jakob Ingebrigtsen. Dermed kan Sandnes-løperen få sin revansjen mot trioen allerede om få uker. Foran OL-løpet på distansen dreide det meste seg om Ingebrigtsen og Kerr, men nordmannen gikk for hardt ut i finalen og endte på 4.-plass i en overraskende avslutning der Hocker vant foran briten og Nuguse. Arrangøren opplyser at det blir både fartsholdere de første 1000 meterne og såkalt lyshare på 1500-meteren i Zürich. (NRK / NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 949410
reprise - Ingebrigtsen - medaljevinnerne - kruttsterkt - meterfelt - Diamond - stevnet - september - Torsdag - bekrefter - arrangøren - henholdsvis - stiller - tillegg - stjerne - Sandnes - løperen - revansjen - allerede - distansen - nordmannen - finalen - overraskende - avslutning - Arrangøren - opplyser - fartsholdere - meterne - lyshare - meteren -