Sport

Liten annonse
    Hergeirsson om Vipers-kaoset: – Overraskende
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. oktober 2024 KL:13.32)
    Mandag kom kontrabeskjeden om at klubben Vipers Kristiansand likevel ikke begjærer seg konkurs. En aksjonærgruppe skal nå overta driften. Landslagssjef Thorir Hergeirsson er overrasket at klubben trengte å få inn så mye som 25 millioner kroner i løpet av tre dager. – Jeg skal ikke felle noen dom over menneskene som har stått i det. Jeg vet at det er tøft og krevende. Men det er klart det var overraskende at det var så mye, sier Hergeirsson til NRK. Det norske landslaget møtte onsdag pressen i forbindelse med firenasjonersturneringen som spilles i Larvik denne uken. Sist uke gikk Vipers ut med beskjeden om at de trengte 25 millioner kroner på tre dager for å unngå en konkurs. Midt oppi kaoset står landslagsmålvaktene Silje Solberg-Østhassel og Katrine Lunde. De er med i Norges tropp. – Jeg tror på en måte at det er bra for dem å være her. Vi legger ikke for mange ting på dem, slik at de får tid til å absorbere det de har vært gjennom og det de står i, sier Hergeirsson.

Ord sky bassert på artikkel: 964140
Hergeirsson - Overraskende - kontrabeskjeden - klubben - Kristiansand - likevel - begjærer - konkurs - aksjonærgruppe - driften - Landslagssjef - overrasket - trengte - millioner - menneskene - krevende - overraskende - landslaget - pressen - forbindelse - firenasjonersturneringen - spilles - landslagsmålvaktene - Solberg - Østhassel - Katrine - absorbere - gjennom -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »