Manchester United til semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. desember 2020 KL:23.01)
    Everton tok onsdag imot Manchester United på Goodison Park i kvartfinalen av ligacupen. Der tok bortelaget seg videre etter mål av Cavani og Martial. Første omgang ble preget av mange personlige feil i Everton-forsvaret fra Michael Keane og keeper Robin Olsen. United klarte imidlertid ikke utnytte feilene, og lagene gikk til pause med 0-0. Andre omgang ble mindre begivenhetsrik, men midtveis i omgangen ble Evertons angriper Richarlison byttet ut etter en kraftig kollisjon med Bailly. Etter 88 minutter satte Uniteds innbytter Anthony Martial opp Edinson Cavani utenfor 16-meter. Uruguayaneren dro seg innover og plasserte skuddet i lengste hjørnet til 1-0. På overtid fikk bortelaget flere store sjanser etter kontringer, og seks minutter på overtid ble Martial satt opp alene med Olsen. Han var kald og fastsatte resultatet til 2-0.

Ord sky bassert på artikkel: 607574
Manchester - semifinale - Everton - Goodison - kvartfinalen - ligacupen - bortelaget - Martial - personlige - forsvaret - Michael - imidlertid - utnytte - feilene - begivenhetsrik - midtveis - omgangen - Evertons - angriper - Richarlison - kraftig - kollisjon - minutter - Uniteds - innbytter - Anthony - Edinson - utenfor - Uruguayaneren - innover - plasserte - skuddet - lengste - hjørnet - overtid - sjanser - kontringer - fastsatte - resultatet -