Sport

Liten annonse
    Premier League-manager freser: – Hva er vitsen med VAR?
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.13)
    Wolves-manager Gary O`Neil var mektig forbannet etter at det ene poenget mot Everton røk på overtid mandag. Han fyrte løs mot VAR. – Hva er vitsen med VAR? Spurte Wolves-sjefen etter at et sent straffespark ga 2-3-tap. VAR-dommerne sendte kampleder Michael Salisbury ut på sidelinjen for å se på situasjonen som resulterte i straffesparket som avgjorde kampen. Salisbury bedømte i utgangspunktet ikke episoden til å være en forseelse, men ombestemte seg etter å ha sett reprisen. Tidligere i omgangen hadde hvert av lagene fått et straffespark. – Jeg synes ikke VAR har vært til hjelp for fotballen, sa manager O`Neil etterpå. – Jeg mener dommeren ville ha gjort en bedre jobb på egen hånd. Jeg tror ikke VAR hjalp ham, men det var faktisk til hinder for ham, la han til. Han mener kontakten mellom Wolves-spiller Joao Gomes og Fulhams Harry Wilson, som ledet til det siste straffesparket, var minimal og ikke nok til å blåse. O`Neil opplyser at han snakket med dommer Salisbury etter kampen. Der skal sistnevnte ha innrømmet at det første straffesparket trolig ikke burde blitt idømt. – Det hjelper ikke meg. Det hjelper heller ikke alle supporterne som hadde reist hele denne veien for å se på laget. Det hjelper ikke spillerne som føler seg frustrerte igjen, sa O`Neil. – Jeg har hatt en skikkelig voksensamtale med ham (Salisbury), og jeg prøvde å holde meg rolig. Jeg er ikke sint på noen, la han til. O`Neil er ingen VAR-tilhenger. – Det kan ikke være sånn, med all teknologien som finnes og i den største ligaen i verden, at vi gjør så mange feil. Det kan ikke være greit, sa Wolves-sjefen. Han hevder han hele tiden har vært VAR-tilhenger, men at det endret seg mandag. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 886827
Premier - manager - forbannet - poenget - Everton - overtid - straffespark - dommerne - kampleder - Michael - Salisbury - sidelinjen - situasjonen - resulterte - straffesparket - avgjorde - bedømte - utgangspunktet - episoden - forseelse - ombestemte - reprisen - Tidligere - omgangen - fotballen - etterpå - dommeren - faktisk - kontakten - spiller - Fulhams - minimal - opplyser - snakket - sistnevnte - innrømmet - hjelper - supporterne - spillerne - frustrerte - skikkelig - voksensamtale - (Salisbury) - tilhenger - teknologien - største -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »