McTominay sikret United-seier: Nærmer seg byrival City
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:23.15)
    Scott McTominay ble den store helten for Manchester United med to scoringer i 2-1-seieren over Chelsea onsdag kveld. McTominay scoret kampens første mål tidlig i den første omgangen, men han og Manchester United måtte se at Cole Palmer utlignet til 1-1 like før pause. I kampens 69. minutt dukket McTominay opp igjen og scoret sitt andre mål med et kontant hodestøt. Dermed ble det en svært viktig seier for United, som nå ligger på sjetteplass og kun har tre poeng opp til byrival Manchester City på den viktige fjerdeplassen i Premier League. Det har stormet rundt United de siste dagene, etter at det kom frem at flere medier hadde blitt utestengt etter saker om misnøye i United-garderoben. Klubbens håp om avansement i Mesterligaen henger i en tynn tråd, men de står nå med fire seirer på de fem siste kampene i Premier League etter at de tapte 0-3 hjemme mot Manchester City i slutten av oktober. Da var de ni poeng bak byrivalen, men Manchester City har selv bare tatt seks poeng på de siste fem kampene. Onsdag kveld tapte de 0-1 borte mot Aston Villa.

Ord sky bassert på artikkel: 889477
McTominay - byrival - Manchester - scoringer - seieren - Chelsea - kampens - omgangen - utlignet - kontant - hodestøt - sjetteplass - viktige - fjerdeplassen - Premier - stormet - utestengt - misnøye - garderoben - Klubbens - avansement - Mesterligaen - kampene - slutten - oktober - byrivalen -