Semifinale-thriller – Frankrike videre til OL-finalen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. august 2024 KL:18.20)
    De franske håndballjentene er klare for OL-finalen i Paris etter at de slo Sverige etter ekstraomganger. Vertsnasjonen vant til slutt 31–28. – I ekstraomgangene var det ikke noe tvil om at Frankrike var det beste laget, sa Max sin ekspertkommentator Geir Oustrup. Halvveis ut i andre omgang lå Frankrike fire mål bak svenskene, og med seks minutter igjen av kampen hadde de utlignet. Like før slutt utlignet de til 25–25 og kampen gikk til ekstraomganger. I ekstraomgangene ble de franske jentene heiet frem og tok full kontroll. Når Sverige fikk to tominuttere samtidig da de lå under med tre mål ble veien lang. – Frankrike gjør ikke mer enn de må, sa Oustrup etter kampen. Svenskene bommet til sammen på fire straffer, og de franske keeperne endte på 53 og 36 i redningsprosent. Norge skal spille semifinale mot Danmark senere torsdag kveld, vinneren av den kampen møter Frankrike i OL-finalen. Finalen spilles på lørdag klokken 15, mens bronsefinalen spilles klokken 10.

Ord sky bassert på artikkel: 947947
Semifinale - thriller - Frankrike - finalen - franske - håndballjentene - Sverige - ekstraomganger - Vertsnasjonen - ekstraomgangene - ekspertkommentator - Oustrup - Halvveis - svenskene - minutter - utlignet - kontroll - tominuttere - samtidig - Svenskene - straffer - keeperne - redningsprosent - semifinale - Danmark - torsdag - vinneren - Finalen - spilles - klokken - bronsefinalen -