Vipers knuste Larvik – har grep om finaleplass
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:21.08)
    Vipers Kristiansand utspilte Larvik og vant 43-18 i den første semifinalekampen i håndballsluttspillet. Vipers trenger en seier til for å avansere til finalen. Ragnhild Valle Dahl ble kampens toppscorer med sine ti mål, mens Anna Vjakhireva scoret åtte i nedsablingen av Larvik på hjemmebane. Veteranen Heidi Løke scoret fem mål for gjestene fra Larvik i oppgjøret. Valle Dahl scoret seks av målene i den første omgangen, som Vipers vant 20-8. Den andre kampen mot Larvik spilles neste torsdag. Det er best av tre kamper som gjelder i semifinalen av sluttspillet. Kristiansand-laget er regjerende mester i sluttspillet og kjemper på flere fronter mot slutten av sesongen. Vipers skal lørdag kvittere ut billetten til mesterligaens finalehelg i Budapest i juni. Laget har 31-25-ledelse fra bortekampen mot rumenske Rapid Bucuresti. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 829222
finaleplass - Kristiansand - utspilte - semifinalekampen - håndballsluttspillet - trenger - avansere - finalen - Ragnhild - kampens - toppscorer - Vjakhireva - nedsablingen - hjemmebane - Veteranen - gjestene - oppgjøret - omgangen - spilles - torsdag - gjelder - semifinalen - regjerende - kjemper - fronter - slutten - sesongen - kvittere - billetten - mesterligaens - finalehelg - Budapest - ledelse - bortekampen - rumenske - Bucuresti -