Sport

Liten annonse
    Norsk stortalent klar for svensk langløpslag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.12)
    I begynnelsen av mai ble Marthe Kristoffersen hentet inn som sportssjef for det svenske langløpslaget Team Eksjöhus. Tirsdag bekrefter de at de henter det norske stortalentet Milla Grosberghaugen Andreassen til lagets akademi. 17-åringen imponerte stort i vinter, med tre gull og ett sølv i junior-VM. Hun ble også nummer fire, fem og seks i senior-NM på henholdsvis 5 kilometer, sprint og 10 kilometer. – Det er en spennende utfordring for meg. Planen er ikke klar, men jeg håper jeg ikke bare skal være med å trene med dem i perioder, men også være med på noen konkurranser med Team Eksjöhus. Jeg synes det er moro med litt lengre renn, spesielt i klassisk, sier Andreassen i en pressemelding. 17-åringen blir én av fem løpere i lagets akademi. I tillegg er det fire kvinner og fire menn på seniornivå. Fem av de er nordmenn i Magnis Smedås, Morten Eide Pedersen, Eirik Sverdrup Augdal, Thomas Ødegaarden og Vebjørn Moen. Andreassen er også en del av det norske juniorlandslaget for den kommende sesongen.

Ord sky bassert på artikkel: 836314
stortalent - langløpslag - begynnelsen - Kristoffersen - sportssjef - svenske - langløpslaget - Eksjöhus - Tirsdag - bekrefter - stortalentet - Grosberghaugen - Andreassen - akademi - åringen - imponerte - henholdsvis - kilometer - spennende - utfordring - perioder - konkurranser - spesielt - klassisk - pressemelding - tillegg - kvinner - seniornivå - nordmenn - Pedersen - Sverdrup - Ødegaarden - Vebjørn - juniorlandslaget - kommende - sesongen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »