Sport

Liten annonse
    Stjerneduo tilbake for Norge før avgjørende kamper
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.10)
    Ada Stolsmo Hegerberg, Caroline Graham Hansen og Guro Reiten måtte alle stå over Norges dobbeltoppgjør mot Frankrike i slutten av oktober. I starten av desember skal gruppespillet i Nasjonsligaen avsluttes, med hjemmekamp mot Portugal 1. desember og bortekamp mot Østerrike 5. desember. Landslagstrener Leif Gunnar Smerud tok ut troppen til de to kampene mandag, og der var Graham Hansen og Hegerberg tilbake igjen etter skade. – Hvis en ser på det de leverer for klubb nå, så er Caroline i superform, og Ada er absolutt på vei tilbake. Det er to klassespillere, sier Smerud. Reiten er ikke med i troppen, som inneholder to debutanter i Brann-spillerne Marthine Østenstad og Justine Kvaleng Kielland. – Reiten er i opptrening igjen etter en ankelskade, og er ikke klar enda. Denne samlingen kommer for fort, sier Smerud. Selv om Norge nå ikke har mulighet til å gå videre til sluttspillet og dermed ha en mulighet til å komme til OL, er det svært viktige kamper for å unngå nedrykk. – Jeg synes det ser bra ut inn mot de kampene her. Jeg er trygg på at vi skal få poengene vi trenger, sier Smerud. Norge ligger for øyeblikket sist av de fire nasjonene i gruppa, men kan med seier i de to siste kampene ende som nummer to i gruppa og dermed holde seg på nivå A. De har også muligheten til å holde seg på nivå A hvis de blir nummer tre i gruppa, men må i så fall ut i en nedrykkskvalifisering mot en gruppetoer fra nivå B. Norge står med to poeng etter fire kamper så langt i gruppa.

Ord sky bassert på artikkel: 884454
Stjerneduo - tilbake - avgjørende - Stolsmo - Hegerberg - Caroline - dobbeltoppgjør - Frankrike - slutten - oktober - starten - desember - gruppespillet - Nasjonsligaen - avsluttes - hjemmekamp - Portugal - bortekamp - Østerrike - Landslagstrener - troppen - kampene - leverer - superform - absolutt - klassespillere - inneholder - debutanter - spillerne - Marthine - Østenstad - Justine - Kvaleng - Kielland - opptrening - ankelskade - samlingen - mulighet - sluttspillet - viktige - nedrykk - poengene - trenger - øyeblikket - nasjonene - muligheten - nedrykkskvalifisering - gruppetoer -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »