Sport

Liten annonse
    Mbappé bekrefter: Forlater PSG
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:20.02)
    Kylian Mbappé forlater Paris Saint-Germain etter denne sesongen. Det bekrefter han selv i en video på Instagram. – Jeg har alltid sagt at jeg vil snakke med dere når tiden kommer. Så jeg vil annonsere til dere alle at det er mitt siste år i PSG. Jeg kommer ikke til å forlenge og eventyret avsluttes om noen få uker. Jeg spiller min siste kamp på Parc des Princes på søndag, sier han i videoen. Rykter om at franskmannen skulle bort fra PSG ved sesongslutt har florert i lang tid. Mbappé gikk til PSG i 2018 som 18-åring, for svimlende 180 millioner euro. Der har han vært med på å ta blant annet seks ligatitler, vunnet tre cupfinaler og én mesterligafinale. Han er også tidenes toppscorer i den franske klubben. På landslaget har han vært med på å ta VM-gull med Frankrike i 2018, og tap i finalen for Argentina i 2022.

Ord sky bassert på artikkel: 929283
bekrefter - Forlater - forlater - Germain - sesongen - Instagram - annonsere - forlenge - eventyret - avsluttes - spiller - Princes - videoen - franskmannen - sesongslutt - florert - svimlende - millioner - ligatitler - cupfinaler - mesterligafinale - tidenes - toppscorer - franske - klubben - landslaget - Frankrike - finalen - Argentina -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »