Roma sparker klubblegenden De Rossi med øyeblikkelig virkning
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 18. september 2024 KL:09.30)
    Roma-legenden Daniele De Rossi må gi seg som trener for den italienske fotballklubben kun fire kamper ut i sesongen. Det opplyser Roma i en uttalelse tirsdag. De Rossi tok over for José Mourinho som fikk sparken i januar. I april ble det kjent at De Rossi skrev under på en lengre kontrakt. «AS Roma har fritatt Daniele De Rossi fra rollen som hovedtrener for førstelaget. Klubbens avgjørelse vedtas i lagets beste interesse, for raskt å kunne finne tilbake til den ønsket veien, på et tidspunkt da sesongen fortsatt er i startfasen», skriver klubben. Den takker videre De Rossi for innsatsen og understreker at den tidligere midtbanekjempen alltid vil være en del av familien. De første fire kampene i den italienske toppdivisjonen har endt med tre uavgjort og ett tap. Søndag ble det 1-1 mot Genoa. Der pådro treneren seg rødt kort for protester mot dommeren. Det røde kortet kom på overtid da Roma fortsatt ledet 1-0. Deretter utlignet Genoa. Som spiller rakk De Rossi å spille 616 kamper for hovedstadsklubben i perioden 2002 til 2019. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 956627
sparker - klubblegenden - øyeblikkelig - virkning - Daniele - italienske - fotballklubben - sesongen - opplyser - uttalelse - tirsdag - Mourinho - sparken - kontrakt - fritatt - hovedtrener - førstelaget - Klubbens - avgjørelse - interesse - tilbake - tidspunkt - fortsatt - startfasen - skriver - innsatsen - understreker - tidligere - midtbanekjempen - familien - kampene - toppdivisjonen - uavgjort - treneren - protester - dommeren - overtid - Deretter - utlignet - spiller - hovedstadsklubben - perioden -