Sport

Liten annonse
    Guardiola vil feire seriegull mot Chelsea: – Vi må gripe muligheten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:15.05)
    Erling Braut Haaland og Manchester City kan krones til Premier League-mestere allerede søndag når Chelsea er motstander på hjemmebane. Manager Pep Guardiola vil ha gullet i boks så raskt som mulig. – Tennisspillere sier at å serve for å vinne Wimbledon er det vanskeligste. Søndag er kampen i våre hender for å vinne den viktigste turneringen. Vi er heldige som har sjansen til å fullføre jobben hjemme foran våre egne fans. Vi må gripe muligheten, sa Guardiola på fredagens pressekonferanse. City topper Premier League-tabellen med fire poeng ned til Arsenal på 2.-plass. London-klubben har også spilt én kamp mer. Guardiolas menn kan dermed sikre sitt tredje strake ligagull. – Som leder føler jeg meg som en del av laget, men jeg tror ikke det bare en min fortjeneste. Jeg er en del av det, og det kan vi ikke benekte. Foruten de utrolige beslutningene til sportsdirektøren og styret, er spillerne de viktigste. Å være i nærheten av å vinne tittelen igjen, er jeg veldig fornøyd med, sa Guardiola. På spørsmål om Manchester City får den rosen de fortjener for å være på vei mot ligatittelen, er Guardiola kontant i sitt svar: – Ja. Absolutt. Folk vet hvor vanskelig det er. Motstandere og trenerne vet det. Vi er nære å vinne Premier League nå, men det er ikke avgjort.

Ord sky bassert på artikkel: 833448
Guardiola - seriegull - Chelsea - muligheten - Haaland - Manchester - Premier - mestere - allerede - motstander - hjemmebane - Manager - Tennisspillere - Wimbledon - vanskeligste - viktigste - turneringen - heldige - sjansen - fullføre - fredagens - pressekonferanse - tabellen - Arsenal - klubben - Guardiolas - ligagull - fortjeneste - benekte - Foruten - utrolige - beslutningene - sportsdirektøren - spillerne - nærheten - tittelen - fornøyd - spørsmål - fortjener - ligatittelen - kontant - Absolutt - Motstandere - trenerne - avgjort -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »