Berge avgjorde på overtid for Sheffield United – møter Tottenham
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. februar 2023 KL:22.49)
    Billy Sharp og Sander Berge scoret på overtid da Sheffield United slo Wrexham 3-1 i en dramatisk omkamp i FA-cupen. Tottenham venter i neste runde. Berge og hans lagkamerater får hjemmekamp i åttedelsfinalen 1. mars. Gjestene fra nivå fem skapte trøbbel for hjemmelaget, og storscoreren Paul Mullin skaffet to straffespark. Det første knallet han i nettaket til 1-1, men det neste så han Adam Davies redde da han skulle sette inn gjestenes ledermål. Det gikk mot ekstraomganger, men to minutter på overtid misset Wrexham-stopper Max Cleworth fullstendig da han skulle stoppet et langt framspill, og Sharp var gjennom. Dermed ledet hjemmelaget. Et par minutter senere i overtiden satte Berge 3-1 i krysset fra spiss vinkel etter en kontring. Rett før kjempetabben hadde Cleworth flaks som ikke fikk straffe mot seg da han stoppet et skudd fra Oliver Norwood med armen. Paul Ahmedhodzic scoret hjemmelagets første mål i det 50. minutt, for han lagde straffen som slapp Wrexham inn i kampen.

Ord sky bassert på artikkel: 805632
avgjorde - overtid - Sheffield - Tottenham - Wrexham - dramatisk - lagkamerater - hjemmekamp - åttedelsfinalen - Gjestene - trøbbel - hjemmelaget - storscoreren - skaffet - straffespark - knallet - nettaket - gjestenes - ledermål - ekstraomganger - minutter - stopper - Cleworth - fullstendig - stoppet - framspill - gjennom - overtiden - krysset - kontring - kjempetabben - Norwood - Ahmedhodzic - hjemmelagets - straffen -